Paşaormanı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Milli Eğitim ilkelerine uygun olarak gelişen teknolojiyi yakından izleyerek; kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak

Misyon: Çağdaş , yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran , üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Katı yakıtlı Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce derslerimizin işlendiği Yabancı Dil Sınıfımız mevcuttur. Öğrencilerimiz bu sınıfta dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerinin dördünü de kapsar şekilde ders işlemektedir.
Servis Bilgisi: Öğrenciler için devlet taşıması mevcuttur. Öğretmenler kendi araçlarını veya halk otobüslerini tercih etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pasaormaniilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Paşaormanı Köyü Merkez Düzce

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Paşaormanı Köyü Düzce şehir merkezinin güneydoğusunda yer almaktadır. Aynı zamanda D-100 KArayoluna 2 km. uzaklıkta Bolu istikametinde yer alır. Köyümüzün nüfusu yaklaşık 300 civarıdır.

Adres - Paşaormanı Köyü Merkez Düzce

Ulaşım Her saat başı bir köyümüze halk otobüsleri tarafından sefer yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Düzce şehir merkezine 5 km uzaklıktadır.